середу, 25 жовтня 2017 р.

ТВОРИМО ДОБРО РАЗОМ!

    
  У кожного з нас існують спогади про тепло маминих рук, про бабусині казки на ніч, про татові жарти і сімейні свята. Ці спогади залишаються з нами протягом усього життя і є своєрідною реліквією. Нам важко уявити, що відчуває маленька дитина, від якої відмовились батьки , чи що відчуває старша людина, яка , через складні життєві обставини,змушена доживати свого віку в Будинку престарілих. Безпорадна крихітка чи старша людина залишається на одинці з жорстоким навколишнім світом, у якому так мало любові, турботи та безпеки…
       Закарпатська єпархія Української Православної Церкви Київського Патріархату , спільно із єпархіальним відділом благодійності та соціального служіння , за підтримки Благодійної організації "Благодійний фонд "ЕЛЕОС Закарпаття", з благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія , оголошує благодійний збір для :


1. Дітей - сиріт  та дітей , позбавлених батьківського піклування, які перебувають в Дитячих будинках Закарпаття, а саме: 
- коштів, 
- постільної білизни,рушників,
- дитячого харчування, 
- засобів дитячої гігієни, 
- засобів для миття посуду, туалетів, підлоги, пральний порошок,
- памперсів для дітей  , 
- одягу для дітей від 1 року до 14 років ,
- іграшок .


2.Людей похилого віку, які перебувають в Будинках престарілих на Закарпатті, а саме : 
- коштів,
-засобів особистої гігієни,
- постільної білизни, рушників,
-памперсів для дорослих ( ! )
- засобів для миття посуду, туалетів, підлоги, пральний порошок, 
- фруктів та соків.

Кошти для вищевказаних потреб можна перераховувати на рахунок Закарпатської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату з приміткою :"Благодійна допомога для дітей - сиріт та для людей - похилого віку" :

Релігійна організація «Управління Закарпатської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату»
Код за ЄДРПОУ юридичної особи : 25450081
Номер рахунку : 26006053804903
Назва банку : ПАТ КБ ПриватБанк
МФО : 312378
Засоби гігієни, іграшки, одяг та все інше, зверху перечислене, просимо передавати через священнослужителів-кліриків Закарпатської єпархії УПЦ Київського Патріархату (контакти священників за цим посиланням :  http://www.cerkva.uz.ua/p/eparchy.html ), або звертатись за телефонами : 0507710717, 0503721662, 0953640265, 0993186014.

ТВОРИМО ДОБРО РАЗОМ !

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: