четвер, 28 вересня 2017 р.

Єпископ Варсонофій співслужив Патріаршому наміснику під час святкування храмового свята в Українському Афоні-Манявському скиті.


27 вересня 2017 року, коли Православна Церква згадує свято Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господнього, на запрошення митрополита Івано-Франківського та Галицького Іоасафа Патріарший намісник, митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній очолив святкове Богослужіння у Хресто-Воздвиженському Манявському чоловічому монастирі.
Його Високопреосвященству співслужили: митрополит Івано-Франківський і Галицький Іоасаф, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій, намісник монастиря ігумен Феогност (Бодоряк), братія обителі та запрошене духовенство.
Після завершення богослужіння відбувся хресний хід навколо храму, після якого до присутніх з повчальним словом звернувся митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній. Також владика нагородив церковними нагородами благодійників монастиря.
Завершилось богослужіння святковим уставним многоліттям.

Прес-служба Закарпатської єпархії.
Фото використано з порталу :  http://vidomosti.kiev.ua





















Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: