пʼятницю, 23 червня 2017 р.

Розпочав роботу літній дитячий православний табір «Ліхтарик».

З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія 23.06.2017 року в с.Округла Тячівського району розпочав свою роботу літній дитячий православний табір "Ліхтарик" Закарпатської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату.У розташованій посеред мальовничої природи, базі відпочинку , православні діти мають можливість цікаво та з користю для душі відпочити та збагатитись духовно.Кожен день таборування буде присвячений темі : "Православна родина".Родинні цінності, повага до батьків та рідних і близьких, Святе Письмо про родину- на ці та багато інших питань  отримають відповіді учасники "Ліхтарика".Кожен день на дітлахів чекають приємні сюрпризи та насичений відпочинок – спортивні та інтелектуальні ігри,конкурси та розваги.
Насиченою є і духовна складова – усі разом читають ранкові та вечірні молитву.
Протоієрей Андрій Кравчук- голова єпархіального відділу у справах молоді та духовенство єпархії з волонтерами-вожатими  докладають усіх зусиль, аби як найкраще забезпечити змістовний відпочинок дітей.
«Практика проводити щороку  табір «Ліхтарик» має надзвичайну користь. Діти стверджуються у нашій святій Православній вірі. Це також сприяє їх духовному росту, глибшому воцерковленню також і їх батьків», – зауважив голова єпархіального відділу у справах молоді Закарпатської єпархії протоієрей Андрій Кравчук.

Прес-служба Закарпатської єпархії.






Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: