суботу, 18 березня 2017 р.

Розпорядження єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія стосовно Звернення членів Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій



     
Відповідно до благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета , розглянувши Звернення членів Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій , єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій видав розпорядження № 16 від 18.03.2017 року "Про звернення членів Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій".
        Подаємо текст даного розпорядження : 
 
Беручи до уваги  Звернення членів Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій стосовно проведення в неділю, 2 квітня о 15 годині в Києві на Софійському майдані, а також в обласних центрах, по всій Україні та в країнах українського поселення спільні молитви за перемогу над агресором і встановлення справедливого миру, а також за звільнення полонених і в’язнів, які за вірність Україні позбавлені окупантами свободи. Також молитва буде звучати і за мирних мешканців Донбасу і Криму, які страждають від війни та окупації, за біженців та вимушених переселенців, які полишили рідні оселі рятуючи своє життя , а наступний день, понеділок 3 квітня, Всеукраїнська Рада Церков закликає віруючих провести у особистому пості.
     Враховуючи вищенаписане , благословляю :

1.     Священнослужителям Закарпатської єпархії провести після Божественної літургії , в неділю 2 квітня 2017 року , молебні за мир в Україні
( контроль за повідомленням про дане розпорядження клірикам єпархії, покласти на обласного благочинного протоієрея Сергія Потюка ) .
2. Секретареві єпархії протоієрею Сергію Ємцю підготувати необхідне звернення до керівництва Закарпатської ОДА, Відділу національностей та релігій облдержадміністрації  та виконавчого комітету Ужгородської міської ради, стосовно організації проведення 02 квітня о 15.00  годині в м.Ужгород спільної молитви за перемогу над агресором і встановлення справедливого миру, а також за звільнення полонених і в’язнів, які за вірність Україні позбавлені окупантами свободи. Також молитва буде звучати і за мирних мешканців Донбасу і Криму, які страждають від війни та окупації, за біженців та вимушених переселенців, які полишили рідні оселі рятуючи своє життя.
3.     Просити керівництво Відділу національностей та релігій Закарпатської ОДА взяти на себе організацію проведення вищевказаної спільної молитви.
4. Прес-службі розмістити дане розпорядження на офіційному інтернет-представництві Закарпатської єпархії.

                            
                                               + Варсонофій  ( Руднік )
                                              Єпископ Ужгородський і
                                                       Закарпатський


Прес-служба Закарпатської єпархії.

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: