пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

АНОНС.ЄПАРХІАЛЬНІ ЗАХОДИ ДО ДНЯ ПАМ"ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ.

20 лютого 2017 року на Закарпатті вшановується пам"ять Героїв Небесної Сотні. В зв"язку з цією сумною датою , керуючий Закарпатською єпархією єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій очолить заупокійну Божественну літургію за душі спочилих людей , що віддали свої життя за Україну під час Революції Гідності. 
Богослужіння відбудеться в Храмі Успіння Пресвятої Богородиці міста Мукачево 
( вул.Я.Мудрого, 42 а ) , початок о 10.00 за к.ч.
Загальнообласні заходи із вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні відбудуться в Ужгороді в понеділок, 20 лютого, на площі Народній перед будівлею облдержадміністрації.Початок о 16.00. Зразковий хор Ужгородського коледжу культури і мистецтв виконає з балкону ОДА композицію «Пливе кача по Тисині», після чого відбудеться запуск у небо жовтих і синіх ліхтариків.
В місті Мукачево о 16.00 , біля пам"ятного знаку "Героям Небесної Сотні " ( м-н Росвигово ) відбудуться загальноміські поминальні заходи та заупокійна міжконфесійна панахида за Героями Небесної Сотні.
Кожен бажаючий зможе запалити лампадку в пам’ять про людей, що віддали свої життя за нашу Державу під час Революції Гідності.

Запрошуємо всіх мукачівців та гостей міста до спільного молитовного вшанування Героїв.


Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ КП.


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: