понеділок, 20 лютого 2017 р.

Єпископ Варсонофій з духовенством єпархії прийняли участь у міських заходах Мукачево з вшанування пам"яті Героїв Небесної Сотні.

20 лютого 2017 року , в місті Мукачево на площі Героїв Майдану в мікрорайоні Росвигово
відбулись мітинг-реквієм та екуменічна панахида - мукачівці вшанувал пам'ять героїв Небесної Сотні, які загинули під час Революції Гідності.
Участь в поминальних заходах прийняв єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій з духовенством Мукачівського благочиння , молились також представники й інших конфесій міста. Священнослужителі відслужили панахиду  за душами невинно вбитих Героїв Небесної Сотні  та всіх воїнів , хто життя своє віддав на полі бою в зоні АТО за Україну.По завершенню молитовного поминання , до присутніх з повчальним словом звернувся єпископ Варсонофій , наголосивши , що найбільша цінність Держави це її громадяни, а життя людині дав Бог і лише Бог вправі відбирати його.Закликав Владика до поваги один до одного та щирої молитви за Україну і її воїнів , які продовжують гинути в зоні АТО.
Вклонились подвигу революціонерів  представники влади міста на чолі з міським головою Андрієм Балогою, силових структур, освітяни, медики та просто небайдужі мукачівці.
По завершенню офіційних заходів Владика Варсонофій з духовенством поклали лампади біля пам"ятного знаку "Героям Майдану ".

Прес-служба Закарпатської єпархії.










Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: