понеділок, 5 грудня 2016 р.

Капелан Закарпатської єпархії протоієрей Ігор Войтович, в зоні проведення військових дій на сході України освятив каплицю для військовослужбовців.

     
З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Української Православної Церкви Київського Патріархату Варсонофія ( Рудніка ) в листопаді місяці 2016 року  , з богословською місією, в зону АТО на сході України ,  відправився капелан Закарпатської єпархії протоієрей Ігор Войтович. Слід зазначити , що даний протоієрей , наприкінці  2014 року, під час перебування в зоні бойових дій на сході України , був поранений ворожим снайпером , після чого проходив довгий курс лікування та реабілітації.
      З Божою допомогою , цього разу , під час перебування в зоні АТО ( місце дислокації не вказується , з метою безпеки капелана та військовослужбовців ) , протоієрей Ігор , розпочав свою священичу місію,  спорудивши з військовими 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону  каплицю на честь Пресвятої Богородиці та провів перший молебень до Приснодіви Марії. 
     Управління Закарпатської єпархії УПЦ КП звертається до усіх читачів, з проханням про молитву за наших військовослужбовців та капеланів, котрі зараз перебувають в зоні бойових дій на сході України.

Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ КП.























Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: