четвер, 17 листопада 2016 р.

Привітання єпископа Варсонофія з Днем студента.


17 листопада має особливе значення для спудеїв, адже це  День студента.В зв"язку з цим керуючий Закарпатською єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій звернувся до  студентів вищих навчальних закладів Закарпаття з вітальним словом : 

                        Шановні спудеї вищих навчальних закладів Срібної Землі !

      У дитинстві всі ми мріємо про те, ким станемо, коли виростимо. Роки летять, і ось за плечима залишилася школа, прийшла пора навчання у ВУЗах. Настав час обирати, ким ставати в житті .
       Студентські роки – особливо  цікавий час, коли відкриваються блискучі перспективи, захоплюють нові знайомства. Любіть своє покликання, до якого Вас  сьогодні привів Господь,  любіть своїх батьків, які благословили Вас на нелегкий життєвий шлях і не підведіть викладачів, які дають Вам шанс отримати вищу освіту! Нехай Господь щедро нагородить Своєю милістю, благополуччям і тих, хто навчає, і тих, хто навчається .
       Шановна молодь, ви обрали дуже  відповідальний крок в житті- навчання у вищих навчальних закладах! Адже кожен ваш день навчання це в майбутньому врятовані життя людей та щастя сімей, навчання молодого покоління тощо, тому ви  не маєте  права на помилку. Шановні студенти , молю Бога аби Він кожного дня Вашого життя  обдаровував Вас Соломоновою мудрістю , християнською любов"ю до ближніх , та істинною синівською вірою в Творця.
Прикликаю на Вас Боже благословення !
З повагою та любов"ю у Христі ,

+ Варсонофій
єпископ Ужгородський і Закарпатський
Української Православної Церкви Київського Патріархату.
17.11.2016 р.
м.Мукачево.



Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: