неділю, 14 серпня 2016 р.

Богослужіння єпископа Варсонофія в Неділю 8-му після П"ятидесятниці.Винесення чесних древ Животворчого Хреста Господнього.Свято Всемилостивого Спаса та Пресвятої Богородиці.Семи мчч.Маккавеєвих, матерії їхньої Соломонії та учителя їхнього Єлеазара

14 серпня 2016 року , в Неділю 8-му після П"ятидесятниці , Винесення чесних древ Животворчого Хреста Господнього.Свято Всемилостивого Спаса та Пресвятої Богородиці.Семи мчч.Маккавеєвих, матерії їхньої Соломонії та учителя їхнього Єлеазара , керуючий Закарпатською єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату очолив Літургію свт.Іоана Золотоустого в Свято-Троїцько- Михайлівському храмі м.Берегово 
( настоятель-митр.прот.Михаїл Савко ). Його Преосвященству також співслужив ієромонах Володимир ( Літвінцов ) настоятель релігійної громади св.Іоана Хрестителя м.Свалява.
За богослужінням були піднесені додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців та прохання про подолання розділення Української Православної Церкви.
Помолились також і за убитих на Донбасі воїнів, які віддали своє життя за волю, незалежність і цілісність Української Держави, та всіх загиблих на Майданах.
По завершенню Літургії Владика Варсонофій очолив Чин малого освячення води , по завершенню якого освятив зілля , яке цього дня принесли до храму парафіяни.Опісля окроплення святою водою прихожан , Його преосвященство звернувся до присутніх з повчальним словом.Завершилось богослужіння уставним многоліттям.
Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ КП.





































Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: