вівторок, 12 липня 2016 р.

Вітальна адреса керуючого Закарпатською єпархією єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія військовослужбовцям 128-ї окремої гвардійської гірсько-піхотної Закарпатської бригади , з нагоди 94-ї річниці створення їх підрозділу.



Сьогодні 94 - та річниця створення основного закарпатського військового підрозділу - славної 128 - ї бригади , яку на фронті прозвали " Залізною" , та  яка базується на Закарпатті . Тепер героїчне формування називається так : 128 - а окрема гвардійська гірсько - піхотна Закарпатська бригада .
     В зв'язку з цим керуючий Закарпатською єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій надіслав вітальну адресу керівництву бригади , в якій говориться :

Шановні  військовослужбовці славетної 128-ї окремої гвардійської гірсько-піхотної Закарпатської бригади !

      Від імені Управління Закарпатської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату , вітаю Вас з 94-ю річницею створення Вашого військового підрозділу.
   У цей день висловлюю військовослужбовцям прославленої 128-ї «Залізної» гірсько-піхотної бригади  слова поваги та вдячності за нелегку та дуже важливу працю, бездоганну службу на благо України. Нині, виконуючи у надзвичайно важких умовах свій конституційний обов’язок щодо цілісності нашої держави, Ви демонструєте  приклади мужності та героїзму. Це є підтвердженням того, що нинішнє покоління воїнів гідно примножує бойову славу своєї Вітчизни.
   З болем у душі та молитвою на устах , згадуємо усіх полеглих на полі бою Ваших військових побратимів , а наших земляків –закарпатців . Віримо в те , що  Бог  простить  гріхи воїнам нашим, хто поклав  у битві за Віру і Україну душі свої, і в день праведного Свого Суду подасть їм вінці нетління.
     Будьте живі і здорові , наші захисники , і швидше повертайтеся з фронту з Перемогою !


З молитвою та вдячністю,

Керуючий Закарпатською
єпархією єпископ Ужгородський і
Закарпатський УПЦ КП
+ Варсонофій.




Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: