пʼятницю, 27 листопада 2015 р.

Зустріч єпископа Варснофія з другим серетарем Посольства Королівства Бельгії в Україні Дірком Декостером.

27 листопада 2015 року єпископ Ужгородський і Закарпатський УПЦ КП Варсонофій ( Руднік ) провів офіційну зустріч з другим серетарем Посольства Королівства Бельгії в Україні Дірком Декостером.
На початку зустрічі бельгійський дипломат подякував за можливість зустрітись з єпископом Варсонофієм, відзначивши, що УПЦ Київського Патріархату тісно зв'язана з українським народом, тому великою честю є зустріч з представником УПЦ Київського Патріархату на Закарпатті.
Дірк Декостер розповів про свою політичну і військову кар’єру та досвід роботи в різних країнах світу, а також розповів про ставлення бельгійського народу до російської агресії проти України.
Єпископ Варсонофій розповів про міжконфесійні відносини на Закарпатті та про участь Закарпатської єпархії УПЦ КП у підтримці військовослужбовців, що воюють в зоні АТО та захищають інтереси України .
Другий секретар Посольства Бельгії розповів про духовний стан суспільства і міжконфесійні відносини у своїй країні та висловив впевненість, що Україна буде процвітаючою державою, та що Росія забере свої війська і зупинить агресію відносно України
На завершення зустрічі , єпископ Варсонофій подарував Дірку Декостеру примірник книги "Закону Божого" в перекладі Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета.
Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ КП.

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: