неділю, 5 квітня 2015 р.

Святкове богослужіння єпископа Варсонофія на Вербну неділю

5 квітня 2015 року, на свято Входу Господнього в Єрусалим, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій звершив літургію святителя Іоана Золотоустого в храмі Святої Тройці м.Ужгорода. Разом із Його Преосвященством молилися протоієрей Василій Бритвак та ієрей Арсеній Гесня. Після Херувимської пісні Владика Варсонофій рукоположив диякона Ярослава Михайлюка в сан пресвітера. 

Цього недільного дня значна кількість прихожан прийняли таїнство Сповіді та причастилися Святих Христових Таїн. Після освячення віття верби Преосвященний Варсонофій нагородив Благословенними грамотами іподияконів Стахія Савчука, Олександра Шимона та Ігоря Терлецького. 

Біографічна довідка : Ярослав Іванович Михайлюк народився 11.11.1989 р. у с.Баківці Жидачівського району Львівської області в сім"ї робітників. 2008 р. поступив на навчання в Київську Православну Богословську Академію, яку закінчив 2012 року, отримавши диплом бакалавра. 2012 року продовжив навчання в магістратурі Львівської Православної Богословської Академії, яку закінчив 2014 року, отримавши диплом магістра. Одружений, виховує доньку. 

29 березня 2015 року, в Неділю 5-ту Великого посту ( прп.Марії Єгипетської), Преосвященійшим єпископом Ужгородським і Закарпатським Варсонофієм в Храмі святого великомученика Пантелеймона Цілителя, що в смт. Буштино Тячівського благочиння рукоположений у сан диякона. 

Прес-служба Закарпатської єпархії






































Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: