понеділок, 30 березня 2015 р.

Керуючий єпархією взяв участь у засіданні Ради церков краю

У понеділок, 30 березня 2015 року, в Закарпатській ОДА відбулася вже традиційна передвеликодня зустріч керівництва області із Радою церков і релігійних організацій краю, в якій прийняв участь Преосвященний Варсонофій, єпископ Ужгородський і Закарпатський. 

Із представниками християнських конфесій провели розмову голови облдержадміністрації Василь Губаль та облради Володимир Чубірко. У розмові було охоплено широке коло релігійних і світських питань.У першу чергу мова йшла про підтримку армії та тимчасово окупованих, постраждалих від бойових дій регіонів. Керівники області закликали священиків до спільної роботи – об’єднуватися заради допомоги людям і оротьби зі злом, тобто, з ворогом та з суспільними недугами. 

Керуючий Закарпатською єпархією УПЦ Київського Патріархату, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій (Руднік) акцентував увагу на гуманітарних проектах, допомозі військовим і їх родинах і тим, хто був змушений залишити нині тимчасово окуповані регіони. 

Учасники зустрічі прийняли спеціальне звернення - зі спільним побажанням мирного та світлого Великодня й Божого благословення. У ньому вони також закликали всіх жителів Закарпаття, політиків, представників громадських організацій об’єднатися в пості та молитві заради подолання зовнішньої агресії, встановлення миру, довіри, братерства та відновлення територіальної цілісності нашої української держави. 

Прес-служба Закарпатської єпархії























Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: