середу, 8 червня 2022 р.

УЖГОРОД.Єпископ Варсонофій з духовенством Закарпатської єпархії ПЦУ взяли участь в Чині похорону військових Сергія Далекорея та Ігоря Бринзанського.

 


Двох захисників України з Ужгорода – Сергія Петровича Далекорея та Ігоря Леонідовича Бринзанського  8 червня 2022 року, поховали на Пагорбі Слави в Ужгороді.

37-річний старший солдат Сергій Далекорей – випускник ужгородської школи №9, училища №5, де здобув фах автослюсара, один час працював на «Джейбілі». У 2016 році пішов добровольцем у зону АТО, у 2020 році закінчився контракт його служби у Збройних Силах. Із початком повномасштабного вторгнення знову пішов захищати Україну, був поранений, але після лікування знову повернувся в стрій. Загинув 31 травня у місті Соледар на Донеччині. У нього залишилися батьки.
44-річний молодший сержант Ігор Бринзанський теж служив за контрактом, загинув 5 червня у Донецькій області. У нього залишилися дружина, син, дві доньки, мама, сестра, два брати.
Чин похорону відбувся на площі Народній біля набережної Незалежності, вклонитися і подякувати Героям прийшли багато ужгородців, військових, представників обласної, міської та районної влади.Очолили Чин похорону: єпископ Ужгородський і Закарпатський ПЦУ Варсонофій з духовенством єпархії, та єпископ МГКЄ Ніл з священниками.
Світла пам’ять захисникам України!
 
Прес-служба Закарпатської єпархії ПЦУ.























Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: