вівторок, 20 липня 2021 р.

Єпископ Варсонофій молитовно відзначив свій День народження.


20 липня 2021 року, Преосвященний Варсонофій ( Руднік) єпископ Ужгородський і Закарпатський, молитовно відзначив свій День народження.
Цього дня Архіпастир звершив урочистий молебень за батьків, та молитвоно подякував Богу за День свого народження у єпархіальному храмі прп.Амфілохія Почаївського м.Ужгород.
Його Преосвященству співслужили: секретар єпархіального управління протоієрей Сергій Ємець,  благочинний єпархії прот.Михаїл Ягнюк, та районні благочинні.
Вітальне слово Його Преосвященству від імені духовенства виголосив секретар єпархії прот Сергій Ємець :

"Ваше преосвященство!

Владико Варсонофій!

В цей радісний день вся повнота єпархії підносить подячні молитви до Господа з нагоди Дня Вашого Народження.
Сьогодні молитовно співрадіючи разом із Вами, бажаємо, перш за все Господньої благодаті у всіх справах та починаннях. Нехай наш Всемилостивий Отець Небесний й надалі укріпляє Вас та дарує життєву мудрость, якою послуговуйтесь на благо Української церкви. Вдячність від людей за Ваше душпастирство хай зігріває душу радістю, любов’ю і миром, а покров Пресвятої Богородиці і Ласка Божа — перебувають з Вами повсякчас!
Дорогий Владико,
Ви впевнено ведете усіх нас дорогою віри і правди. Свідчите, що внутрішня рівновага, мудрість і наполегливість торують шлях до великих звершень. Ваше служіння Церкві і народу надихає та вселяє віру. Віру в торжество справедливості і перемогу Христа. Хай Господь дає Вам здоров’я і сили духу!
Сердечно вітаєм Вас із Днем Народження.
Ви є справжнім духовним лідером на Закарпатті, гідно несете тягар відповідальності за єпархію і долю наших вірян. Дякуємо за активну позицію у питаннях духовного зміцнення Православної Церкви України в області та міжконфесійної злагоди, боротьби за перемогу над агресором і за мир на Українській землі.
Многая і благая Вам літ!
Від управління Закарпатської єпархії УПЦ ( ПЦУ)
секретар єпархії о. Сергій Ємець."
 
Цього дня Владику привітали: Блаженнійший митрополит Київський і всієї України Епіфаній, голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков, заступник Голови ОДА Іштван Петрушка,міський  голова м.Ужгород Богдан Андріїв,міський голова м.Берегово Золтан Баб"як, секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян,начальник Управління СБУ в Закарпатській області Іван Рудницький, Голова Рахункової палати Валерій Пацкан, Народні депутати України, керівництво Чопського прикордонного загону, підприємці та інші.Від імені громади храму вітальну адресу зачитав Степан Попович - уставщик єпархіального храму.

Архієрей подякувавши духовенству за вітання виголосив змістовну та повчальну проповіь та прийняв вітання від прихожан, після чого помазав освяченим елеєм всіх присутніх біля святого образа Матінки Божої " Почаївської"- храмової святині.

Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ ( ПЦУ).





































Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: