пʼятницю, 2 липня 2021 р.

УЖГОРОД.Єпископ Варсонофій взяв участь в урочистостях з нагоди дня Національної поліції України

 


02 липня 2021 року, з нагоди державного свята - Дня Національної поліції України в адмінбудівлі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області відбулися урочисті заходи.

Із професійним святом поліцейських Закарпаття привітав  єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій, спільно з Секретарем єпархії протоієреєм Сергієм Ємцем та військовим священиком-ієреєм Павлом Михальчуком. Архіпастир взяв участь у святкуванні на запрошення керівника обласного відомства -полковника поліції Ярослава Колесника, який також привітав колег з їхнім професійним святом. 

До привітань поліцейських Закарпаття долучилися представники обласної та міської влади, а також керівники правоохоронних органів. Так, із вітаннями, побажаннями виступили голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков, заступник голови Закарпатської обласної ради Денис Ман ,голова Ужгородської міської ради Богдан Андріїв,  керівники інших правоохоронних органів, профспілкових організацій. Єпископ Варсонофій нагородив багатьох працівників Національної поліції Благословенними Архієрейськими грамотами, а очільнику ГУНПУ в Закарпатській області пану Ярославу вручив Грамоту з відзнакою Православної Церкви України.

Також на урочистостях вшанували хвилиною мовчання загиблих при виконанні службових обов'язків працівників органів внутрішніх справ.

Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ ( ПЦУ)

















Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: