пʼятницю, 28 травня 2021 р.

НЕКРОЛОГ. Загинув військовослужбовець 128-ої ОГШБр.

У зоні проведення операції об’єднаних сил від кулі снайпера загинув військовий 128-ї Закарпатської ОГШБр Максим Польовий. Про це повідомляє Закарпатський Легіон – 128 ОГШБр ЗСУ у соцмережах :

"Сьогодні, 27 травня, в районі відповідальності наших підрозділів, російсько-окупаційні війська порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників неподалік населеного пункту НОВОТОШКІВСЬКЕ.

В результаті обстрілу зі стрілецької зброї один військовослужбовець зі складу 128-ї ОГШБр отримав кульове поранення не сумісне з життям. Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника.

На обстріл російсько-окупаційних військ наші захисники відкрили вогонь у відповідь. На місці події працюють посадові особи бригади та група оперативного реагування Військової служби правопорядку ЗС України.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін." – йдеться у дописі.

Максим Польовий, родом з Хмельниччини. Він був заступником командира батальйону 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Воював за Україну з 2014 року, пройшов Дебальцеве.

Максим Польовий народився в 1984 році у селищі Наркевичі Хмельницького району. Бійцю було 37 років. У нього залишилися батьки, дружина та двоє дітей.

Закарпатська єпархія Православної Церкви України, капелан 128-ї ОГШБр Закарпаття-єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій (Руднік)  висловлюють співчуття рідним та близьким спочилого воїна.Нехай Господь оселить його душу, там де праведники спочивають.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ !

Пресс-служба Закарпатської єпархії
Української Православної Церкви (ПЦУ)


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: