пʼятницю, 30 квітня 2021 р.

Вітання єпископа Варсонофія з Днем прикордонника України.

Шановні охоронці державних рубежів Закарпаття!

 Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня прикордонника.

Захист кордону держави із сивої давнини до сьогодні залишається важливим, почесним та одним із найвідповідальніших обов’язків. Вартові державних рубежів завжди були у великій повазі і шані в українського народу. Прикордонні війська стали важливою ланкою в системі зміцнення національної безпеки, захисту політичних, економічних і військових інтересів незалежної України.

Ваша служба важка, небезпечна, вимагає дисципліни і витримки, але водночас це почесний обов’язок, який дозволяє нам мирно працювати, мріяти, будувати майбутнє.

Ви – зразок професіоналізму, витримки й сміливості. Ваша стійкість та мужність, нелегка служба вдень і вночі, у спеку та холод є яскравим прикладом для підростаючих поколінь.

Висловлюю подяку за сумлінне та самовіддане виконання конституційного обов’язку, вагомий внесок у зміцнення непорушності наших кордонів, захист державного суверенітету та територіальної цілісності України. Бажаю Вам міцного здоров’я і достатку, професійних успіхів та нових досягнень на службі нашої держави та суспільства!

Молитовно бажаємо усьому особовому складу Державної прикордонної служби України допомоги Божої, заступництва Пресвятої Богородиці і Собору всіх святих воїнів у відповідальному служінні на користь нашої Батьківщини, українського народу і на славу Святої Церкви.

З любов'ю у Господі -

+ Варсонофій (Руднік) єпископ Ужгородський і Закарпатський УПЦ ( ПЦУ) 30.04.2021 р.Б м. Ужгород

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: