четвер, 15 квітня 2021 р.

Капелан Закарпатської єпархії ПЦУ благословив призовників на строкову службу.

15 квітня 2021 року, в актовій залі Закарпатського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулися чергові урочисті проводи призовників весняного призову, де з благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, капелан Прикордонного загону протоієрей Віктор Худяк благословив військових на строкову службу.

На цей раз майбутні військовослужбовці строкової служби вибудуть для проходження військової служби у підрозділах Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України

Майбутнім військовослужбовцям розповіли про побутові умови служби, харчування, матеріальне та фінансове забезпечення військовослужбовців. Також молоді наголосили про можливе подальше проходження ними військової служби за контрактом, соціальні гарантії та пільги, якими вони зможуть скористатися. 

Військовослужбовці строкової служби не залучаються до проведення операції об'єднаних сил на території Луганської та Донецької областей, а проходять військову службу виключно у пунктах постійної дислокації військових частин.

Пресслужба Закарпатської єпархії
Української Православної Церкви (ПЦУ).


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: