четвер, 25 березня 2021 р.

Вітальне слово єпископа Варсонофія з Днем Національної гвардії України.

 Щорічно 26 березня, відзначається День Національної гвардії України. У зв'язку з цим  керуючий Закарпатською єпархією Української Православної Церкви (ПЦУ) єпископ Варсонофій привітав Національну гвардію України на Закарпатті:

Дорогі браття і сестри!

Від імені духовенства і віруючих Закарпатської єпархії Української Православної Церкви (ПЦУ) та від себе особисто сердечно вітаю Вас з професійним святом — Днем Національної гвардії України.

У цей день ми вшанoвуємo усіх військових, які у лавах Національної гвардії України служать справі зміцнення oбoрoнoздатнoсті та підвищення безпеки нашoї держави. У пам’яті сьoгoднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться пoдвиги багатьох пoкoлінь вoїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов дo рідної землі, мужність та героїзм. Ви першими стали на захист суверенітету України, її територіальної цілісності, життя, законних прав та свобод громадян і з честю та гідністю виконуєте свій благородний обов`язок. Ваша служба є прикладом мужності, витримки, загартованості тіла та духу. 

У відповідальний час народ завжди з особливою увагою дивиться на своїх захисників. Діти народу, українські воїни, разом з Україною виступають надійним гарантом суверенітету і цілісності держави. Для них служіння народу – найвища честь, покликання, обов’язок. 

Сердечно зичу усім Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, стабільності та миру. Божого благословення, хай любов до рідної землі та людська вдячність надають вам наснаги у нелегкій і відповідальній справі служіння українському народу.


З любов'ю у Христі,

+ Варсонофій

єпископ Ужгородський і Закарпатський


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: