середу, 24 лютого 2021 р.

Закарпатська єпархія ПЦУ взяла участь в нараді Обласної адміністрації у зв'язку з надкритичною ситуацією, що склалась в області із коронавірусною епідемією.

24 лютого 2021 року, з благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, секретар єпархії прот. Сергій Ємець взяв участь у нараді Закарпатської обласної державної адміністрації під головуванням голови ОДА Анатолія Полоскова у  зв'язку з надкритичною ситуацією, що склалась в області із коронавірусною епідемією.

На нараді були присутні представники інших конфесій області.

Голова облдержадміністрації повідомив про поточну епідемічну ситуацію на Закарпатті та заходи, які вживають у регіоні з метою протидії поширенню COVID-19.

У 17 медичних закладах області, які приймають хворих на коронавірус, облаштовано 2113 ліжок, 1447 із них забезпечені киснем. Станом на сьогодні ліжка зайняті на 62,7 %. Найбільшу завантаженість ліжкового фонду фіксують у лікарнях Ужгорода, Іршавщини та Виноградівщини (понад 80 %).

Учасники наради домовились спільно  зробити усе можливе щоб не допустити різкого спалаху захворюваності у результаті інфікування коронавірусною інфекцією COVID-19.

Прес-служба Закарпатської єпархії
Української Православної Церкви (ПЦУ).


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: