четвер, 1 жовтня 2020 р.

Капелан Мукачівського прикордонного загону благословив звільнених в запас військовослужбовців.

 1 жовтня 2020 року, з благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, капелан Мукачівського прикордонного загону, протоієрей Віктор Худяк на щасливе та благополучне майбутнє благословив звільнених в запас військовослужбовців.

14 військовослужбовців строковиків, які проходили службу в Мукачівському прикордонному загоні, звільнились сьогодні в запас ЗСУ.

Хлопці, більшість з яких родом з Дніпропетровської області, попри по-справжньому осінню, дощову погоду мають прекрасний настрій, адже завтра вже зможуть обняти своїх близьких та рідних, що чекали на них півтора року.

Заступник начальника Мукачівського прикордонного загону, полковник Артем Олійник, у своїй вітальній промові подякував військовослужбовцям за службу і побажав їм прихильності долі, невичерпних життєвих сил та можливостей у цивільному житті. За сумлінне виконання обов’язків під час проходження служби, прикордонників нагородили грамотами.

На прикінці протоієрей Віктор Худяк, наголосив військовослужбовцям, що захист Вітчизни - це святий обов'язок кожного громадянина.

Прес-служба Закарпатської єпархії
Української Православної Церкви (ПЦУ).


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: