четвер, 22 жовтня 2020 р.

Єпископ Варсонофій співслужив митрополиту Луцькому та Волинському Михаїлу з нагоди 20-річчя архієрейської хіротонії керуючого Волинською єпархією.

22 жовтня 2020 року з нагоди 20-річчя архієрейської хіротонії керуючого Волинською єпархією, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій співслужив митрополиту Волинському і Луцькому Михаїлу.

Святкова Божественна літургія проходила в кафедральному соборі Святої Трійці міста Луцька.

Його високопреосвященству співслужили архієпископ Симеон (Зінкевич), єпископ Варсонофій (Руднік), канцлер єпархії прот. Миколай Цап, прот. Володимир Вакін, собор деканів Волині, духовенство єпархії та інші запрошені гості.

За Божественною літургією митрополит Михаїл хіротонізував викладача Волинської православної богословської академії дияк. Дениса Клюковського на священника, а випускника Волинської православної богословської академії Олексія Давидюка на диякона.

Після закінчення літургії єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій привітав митрополита Михаїлі з 20-річчям архієрейської хіротонії та побажав йому доброго здоров’я та многії і благії літа в архіпастирському служінні Православній Церкві України та народу Божому.

Після цього свої вітання митрополиту Михаїлу піднесли духовенство, чернецтво, високопосадовці, військові, інтелігенція міста, студенти та парафіяни собору.

Прес-служба Закарпатської єпархії
Української Православної Церкви (ПЦУ).


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: