четвер, 3 вересня 2020 р.

УЖГОРОД | Відбулася чергова зустріч Міжконфесійної Духовної Ради Закарпаття.


3 вересня 2020 року, з благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, секретар єпархії прот. Сергій Ємець взяв участь в зустрічі Міжконфесійної Духовної Ради Закарпаття у приміщенні Центру культур національних меншин Закарпаття.

У робочій зустрічі обговорювали питання про подальшу співпрацю органів державної влади та Міжконфесійної Духовної Ради Закарпаття.
Начальник управління національностей та релігій облдержадміністрації Йосип Резеш висловив співчуття з приводу смерті колишнього головуючого Міжконфесійної Духовної Ради Закарпаття, єпископа Української євангельської церкви Василя Райчинця та єпарха Мукачівської греко-католицької єпархії владики Мілана Шашіка.
У ході зустрічі керівник управління національностей та релігій облдержадміністрації подякував членам МДРЗ за турботу і зусилля, які вони докладають для утвердження міжконфесійного миру, спокою в області; проінформував присутніх та підбив підсумки роботи управління національностей та релігій облдержадміністрації за чотири роки.
У своїх виступах члени Міжконфесійної Духовної Ради Закарпаття виступили з пропозиціями щодо подальшої співпраці Міжконфесійної Духовної Ради Закарпаття, релігійних управлінь, об єднань області та управління національностей та релігій облдержадміністрації.
Насамкінець, присутні члени Міжконфесійної Духовної Ради Закарпаття подякували Йосипу Резешу за проведену роботу.

Прес-служба Закарпатської єпархії
Української Православної Церкви (ПЦУ).


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: