пʼятницю, 28 серпня 2020 р.

Єпископ Варсонофій взяв участь у вшануванні пам’яті загиблих героїв російсько-української війни та врученні пам’ятних відзнак «Батьківське серце» дітям полеглих воїнів на теренах Закарпатської області.

28 серпня 2020 року, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій у супроводі секретаря єпархіальної  ради прот. Юрія Віга, взяв участь  у вшануванні пам’яті загиблих героїв російсько-української війни у Мукачівському драматичному театрі, де вшанували дітей Героїв, які загинули в російсько-українській війні. 

Захід організували і провели представники Громадської спілки «Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання «Бойове братерство України».

Захід проводився в рамках започаткованого цьогоріч всеукраїнського проєкту «Батьківське серце»: іменний пам’ятний кулон у вигляді серця отримують діти, батьки яких загинули під час бойових дій на сході України, захищаючи її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.

Єпископ Варсонофій очолив літію за спочилими українськими воїнами, та звернувся до присутніх наголосивши, що: «Зерно волі українців проросте великим деревом незалежності України».

                                                                        Прес-служба Закарпатської єпархії
Української Православної Церкви (ПЦУ).



Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: