пʼятницю, 3 липня 2020 р.

ВАЖЛИВО! До уваги священнослужителів Закарпатської єпархії УПЦ (ПЦУ).

Через стабільно напружену ситуацію щодо поширення COVID-19, регіональна комісія ТЕБ та Надзвичайної ситуації вирішила посилити каранитинні заходи, у зв'язку з цим Преосвященніший Варсонофій, єпископ Ужгородський і Закарпатський, Православної Церкви України видав розпорядження    «Про додаткові запобіжні обмеження в зв’язку із посиленням карантинних заходів з протидії поширенню коронавірусу COVID-19 та особливості проведення богослужінь» від 4 липня 2020 року.

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

3 липня 2020року через стабільно напружену ситуацію щодо поширення COVID-19, регіональна комісія ТЕБ та НС вирішила посилити каранитинні заходи, тому у зв'язку з цим БЛАГОСЛОВЛЯЮ духовенству Закарпатської єпархії УПЦ (ПЦУ):
1. Обмежити проведення богослужінь у приміщеннях храмів. Богослужіння проводити тільки на відкритому повітрі з дотриманням усіх вимог протиепідемічних заходів;

Пам’ятаймо слова нашого Господа і Спасителя Ісуса Христа: «Майте віру в Бога. Усе, чого будете просити у молитві, віруйте, що одержите, – і буде вам.» (Мк. 11:22.24).

+ Варсонофій
єпископ Ужгородський і Закарпатський
3 липня 2020 року.


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: