неділю, 19 липня 2020 р.

Привітання єпископу Ужгородському і Закарпатському Варсонофію від духовенства та вірян Закарпатської єпархії в День Народження.

20 липня відзначає свій День Народження єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій, керуючий Закарпатською єпархією ПЦУ.

Духовенство та вірні єпархії щиро вітають свого архіпастиря в цей святковий день:


Ваше Преосвященство!
Владика Варсонофій!

   З нагоди Дня Вашого народження дозвольте висловити слова привітання та добрі побажання!     
   Дякуємо Богові, що так явно показує нам цінність людського життя в особі архіпастирів, яких поставляє на кафедри .Розуміємо, що в кожної особи є свій шлях, яким вона не лише сама йде до Бога, але й заохочена багатьма дарами допомагати в цьому іншим.
     Владико, Ви достойно прийняли високе покликання архієрея та віддано служите Христовій Церкві. У Ваших руках бачимо світло, яке дає нам відвагу і певність простувати за ним до Правди. 
  Ви багато сил віддаєте збереженню православних традицій. Старанно служите у винограднику Христовому, примножуючи праці апостолів — перших свідків Істини, дбаєте про те, щоб слово Боже росло і поширювалося, а доручена Вашому піклуванню паства утверджувалася у вірі, збагачуючись у ній з подякою і зберігала вірність  Православ'ю. Відрадно, що за Вашими стараннями активно розвивається церковне життя. Словом і, насамперед, особистим прикладом, переконливо засвідчуючи про живу і дієву віру Христову.
   Ви  присвятили своє життя моральному просвітництву людей, зміцненню в їх серцях православної віри. Ваші слова завжди наповнені глибоким змістом та проникають у найпотаємніші куточки людської душі. Вони пробуджують в людях милосердя, співчуття, прагнення піклуватися про ближнього і творити добрі справи на землі.
     Молитовно бажаємо Вам здоров'я, міцності сил і бадьорості духу, настільки необхідних у Вашому високому служінні Святій Матінкі Церкві.  Нехай Всемилостивий Господь пошле Вам Свої дари, і зміцнить Вас на довгі, благословенні і плідні роки.

             
       Многії і благії Вам літа,
      Ваше Преосвященство!

ПРЕС-СЛУЖБА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ (ПЦУ).



Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: