неділю, 7 червня 2020 р.

У день Святої Трійці, П'ятидесятниці, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій звершив святкове Богослужіння.

7 червня 2020 року,  у день свята Святої Трійці, П’ятидесятниці, з благословення архієпископа Тернопільського і Кременецького Нестора, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій звершив святкову Божествену літургію святителя Іоана Золотоустого в храмі Вознесіння Господнього с.Шпиколоси Кременецького благочиння.
Його Преосвященству співслужив благочинний Кременецького району -  настоятель храму протоієрей Анатолій Довгалюк, та ієрей Богдан. 
Цей  день  пов’язаний  з величною подією  в священній  історії  Нового Завіту – Зішестя  Святого  Духа на  апостолів, а також він    має  духовне символічне  значення  для    християнина, нагадуючи  кожному  народження  новозавітної церкви.   
Під час Богослужіння священством були піднесені молитви за Україну та її військо, за припинення війни на сході нашої Держави
На закінчення Літургії єпископ Варсонофій звершив велику вечірню свята П'ятидесятниці з читанням коліноуклінних молитов та звернувся до вірних з повчальним словом, у якому, розтлумачив недільне євангельське читання та подякував настоятелю храму протоієрею Анатолію Довгалюку за спільне Богослужіння.
На завершення прозвучало уставне многоліття.
 ПРЕС-СЛУЖБА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ (ПЦУ).


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: