вівторок, 23 червня 2020 р.

Вітання Преосвященнійшого Варсонофія державним службовцям в день їх професійного свята.

23 червня, День Державної служби в Україні. В зв'язку з цим керуючий Закарпатською єпархією єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій привітав  державних службовців Закарпаття:

   Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем державної служби !
  Професія державного службовця - важлива, клопітка та відповідальна праця людей, які у своїй більшості виконують її за покликанням , демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям.
   Державна служба є реальним провідником ідей державності. Вона має бути правовою, чітко організованою, соціально орієнтованою, ефективною. Від якості державної служби значною мірою залежить майбутнє країни.
   Запорукою успішного виконання намічених цілей є ваш професіоналізм, старанність, завзяття і великий практичний досвід, які і надалі будуть слугувати на користь людям.
  У день професійного свята, хочу побажати Вам творчих успіхів та сил для пошуку істини, реалізації найсміливіших задумів та планів. Бажаю, щоб Всещедрий Господь перебував поруч з Вами у всі дні життя Вашого, а Його Пресвята Мати охороняла Вас від усіляких негараздів Своїм чесним омофором.

З любов'ю у Христі, 
+ Варсонофій
єпископ Ужгородський і Закарпатський
23.06.2020 р.Б.
м. Мукачево.



Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: