пʼятницю, 27 березня 2020 р.

Відбулась зустріч в.о.голови ОДА з духовенством Закарпаття.


   25 березня, в колонному залі обласної державної адміністрації відбулася зустріч в.о. голови ОДА Олексія Гетманенка з духовенством Закарпаття. 
 З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, у засіданні взяв участь секретар єпархії протоієрей Сергій Ємець.
  Зустріч розпочали зі спільної молитви «Отче наш».
 Олексій Гетманенко подякував представникам різних конфесій області за розуміння ситуації, пов’язаної з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19. «Якщо така злагоджена співпраця продовжуватиметься і надалі, то зможемо уникнути та мінімізувати можливого масштабного зараження» - зазначив Олексій Олександрович.
 Також посадовець підкреслив, що Закарпаття перше серед інших областей запровадило реєстрацію та фіксацію даних громадян, які в’їжджають на територію України. Станом на сьогодні в області ситуація під чітким контролем.
 «Оскільки для нас важливо, щоб найближчим часом максимально скоротити кількість контактів між людьми, то звертаюсь до вас із проханням, при можливості максимально перевести служби в онлайн режим» - звернувся до присутніх Олексії Гетманенко.  - «Місцеві телеканали попросив у межах доби виділити одну годину для того, щоб транслювати служби в ефірі телеканалів.»
 Очільник краю попросив представників духовенства брати активну участь в інформуванні населення щодо небезпеки поширення коронавірусної інфекції.
 Також Олексій Гетманенко дав вичерпні відповіді на питання представників духовенства.

ПРЕС-СЛУЖБА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ (ПЦУ).




Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: