понеділок, 3 лютого 2020 р.

Закарпатська єпархія УПЦ (ПЦУ) вітає Предстоятеля Православної Церкви України з Днем інтронізації та Днем народження.


3 лютого 2020 року виповнюється 41 рік Його Блаженству, Блаженнійшому ЕПІФАНІЮ, Митрополиту Київському і всієї України, Предстоятелю Єдиної помісної Української Православної Церкви та 1 рік від Дня інтронізації.

Ваше Блаженство!

  Від імені єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, духовенства та вірних Закарпатської єпархії УПЦ (ПЦУ) прийміть найщиріші і найтепліші слова вітання з Днем Вашого народження та Днем інтронізації!

  Дією Святого Духа та волевиявленням ієрархів та кліриків, Ви обраний,  очолювати одну з найчисельніших Церков православного світу, яка відома високим рівнем благочестя, пастирського служіння, богословської науки та турботи про тих, хто потребує допомоги. 

  У цей важливий для всього Православ’я день  від усього серця просимо у Господа для Вас здоров’я, сил, благодатного натхнення у подальшому служінні на благо Церкви і побожного народу. Нехай Всемилостивий Бог дарує Вам многії та благословенні літа Предстоятельського  служіння – на славу Йому, на добро Церкві, на користь Вашій пастві та на спасіння Вам.

Εἰς πολλὰ ἔτη, δέσποτα

Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ (ПЦУ).

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: