вівторок, 19 листопада 2019 р.

Єпископ Варсонофій привітав Голову Закарпатської ОДА Ігора Бондаренка з ювілеєм.

Вельмишановний Ігоре Самійловичу!

Від імені Управління Закарпатської єпархії Української Православної Церкви ( Православної Церкви України) та від себе особисто, сердечно поздоровляю Вас з 55-річчям з дня Вашого народження!
За Вашими плечима – багаторічний досвід і визнання. Професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали Вам змогу досягти значних успіхів у професійній діяльності, здобути шану та повагу серед жителів Срібного Краю. Ви – справжній лідер, мудрий наставник, душевна і щира людина.
У цей святковий день, коли оцінюється зроблене й окреслюються плани на майбутнє, бажаю Вам, Ігоре Самійловичу, міцного здоров’я, щастя, успішного здійснення задумів, тепла і любові рідних та підтримки друзів.
Молитовно бажаю Вам у кріпості сил та душевному мирі й надалі звершувати Вашу відповідальну працю на благо України та Закарпаття. Багаті милості і щедроти Спасителя нашого і всесильна допомога Його Пречистої Матері нехай незмінно супроводжують Вас у всіх добрих і благих починаннях.

Многая і благая Вам літа!

З любов’ю у Христі
___________________
+ Варсонофій ( Руднік)
єпископ Ужгородський і Закарпатський

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: