суботу, 31 серпня 2019 р.

Вітальне слово єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія з Днем знань, писемності та літератури.

1 вересня, щорічно відзначають «День знань, писемності та літератури». Цього ж дня починаються заняття у ВНЗ і школах, проводяться урочисті збори і традиційний «перший дзвінок» для першокласників. В зв'язку з цим керуючий Закарпатською єпархією Української Православної Церкви ( Православної Церкви України) єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій привітав вчителів, викладачів, учнів, студентів та працівники навчальних закладів Закарпаття.

Дорогі браття і сестри.

Сердечно вітаю усіх з початком нового 2018/2019 навчального року!
Після літнього відпочинку перед учнями та студентами знову відкриваються двері шкіл, коледжів, університетів і Вони отримають чудову нагоду вирушити на пошук нових знань, у якому будуть допомагати викладачі і колеги по навчанню. Найщиріші слова подяки – вчителям та викладачам ВНЗ Закарпаття, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.
Бажаю усім школярам та студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, що Ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому - високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.

Отже, Боже благословення хай повсякчас перебуває з усіма добрими трударями на ниві освіти! Ласка Божа хай повсякчас зміцнює сили, подає натхнення для найважчої праці з навчання і виховання.

Молоді бажаю невпинної роботи над собою, щоб зростати достойними християнами та гідними громадянами нашої України.
Завжди молюся за Вас усіх і бажаю успіхів в усі дні Вашого життя!


З любов'ю у Христі,

+ Варсонофій
єпископ Ужгородський і Закарпатський
01.09.2019 року Божого
м.Ужгород.

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: