четвер, 18 липня 2019 р.

Заступник голови Всеукраїнської громадської організації «Рух «Твереза Україна» відвідав віськову частину А-1556 м.Мукачево.

17 липня 2019 року, з ініціативи та організації єпископа Ужгородського і Закарпатського Української Православної Церкви (ПЦУ) Варсонофія у Мукачеві Заступник голови Всеукраїнської громадської організації «Рух «Твереза Україна» Юрій Оробець відвідав військову частину А-1556 м.Мукачево, щоб розповісти про тверезість і шкідливі звички.
Завдяки цікавій лекції активіста тверезого способу життя військовослужбовці 128-ї Мукачівської гірсько-піхотної бригади дізналися як берегти власне здоров'я та довели, що військові мають обирати тверезий та здоровий спосіб життя і виступати проти шкідливих звичок.
Нагадаємо Юрій Оробець з благословення Голови Синодального управління військового духовенства ПЦУ митрополита Іоана за підтримки капеланів продовжує знайомити військовослужбовців з інформацією щодо шкідливості поглинання алкоголю і тютюну та інших інтоксикантів, в рамках проекту "Тверезе Військо" по всій Україні.

Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ (ПЦУ).

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: