четвер, 6 червня 2019 р.

Єпископ Варсонофій з архіпастирським візитом відвідав Свято-Вознесенську парафію м.Рахів.

06 червня 2019 року, в день свята Вознесіння Господнього, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій, з архіпастирським візитом відвідав Свято-Вознесенську парафію міста Рахів, де очолив святкове богослужіння в честь престольного празника. Його Преосвященству співслужили: настоятель храму протоієрей Петро Кравець, духовенство Рахівського благочиння на чолі з благочинним протоієреєм Віктором Біланом та духовенство Ясінського благочиння на чолі з благочинним протоієреєм Анатолієм Натолочним.
Під час літургії були виголошені додаткові прохання за Державу нашу, воїнство наше, яке захищає кордони України від російського загарбника, в зоні проведення ООС, волонтерів, сиріт та вдів, та за припинення війни на сході Вітчизни нашої.
Після літургії відбувся хресний хід навколо храму з читанням Євангелія та окропленням вірних освяченою водою, після чого відбувся Чин освячення нової дзвіниці та церковних дзвонів.
На завершення єпископ Варсонофій  звернувся до вірян з повчальним словом та привітав настоятеля і громаду з престольним святом.
У свою чергу протоієрей Петро Кравець подякував архіпастирю за візит та очолену ним молитву та подарував просфору.
Закінчилось богослужіння уставним многоліттям.

Прес-служба Закарпатської єпархії.






























Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: