понеділок, 18 лютого 2019 р.

Вітальне слово Преосвященнішому єпископу Варсонофію від імені духовенства Закарпатської єпархії УПЦ (ПЦУ).


Ваше Преосвященство, дорогий Владико
   Щорічно в сьогоднішній день Церква Христова вшановує пам’ять Варсонофія Великого. Це – день Вашого Ангела!
    Хочеться висловити щирі слова привітання та добрі побажання з нагоди дня Вашого Тезоімеництва!
   Ваш Ангел – хоронитель оберігає Вас з висоти небес.  В цей час на землі, у знак подяки, Ви допомагаєте іншим - своїми вчинками та добрим словом архіпастирсь-кого вчення. Поки добро буде поширюватись на землі  через добрі справи Ваші,                  то не залишитися без опіки і Вашого небесного покровителя.
   В день ангела бажаємо Вам завжди знаходити сили, щоб протягувати руку допомоги нужденним людям, нашим воїнам і частіше зустрічати на життєвому шляху таких же добрих і чуйних людей як і Ви. Нехай душа Ваша наповнюється любов’ю та гармонією, а це досягається молитвою.    Вона є найцінніший дар. Його неможливо відчути на дотик або побачити, але він дуже тонко відчувається серцем людини.
   Нехай в цей радісний та знаменний день осяє своїм молитовним заступництвом     Ваш небесний покровитель преподобний Варсонофій Великий. Він невтомно молиться перед Престолом Божим за Вас і Вашу паству.
   Бажаємо Вам Владико міцного здоров’я, духовних сил під Чесним Омофором Божої Матінки, Яку Ви так любите і шануєте, маминого родинного тепла та самовіддачі в служінні Христовій Церкві.
   Нехай благословляє Вас Господь служити Йому словом правди на многії і благії літа.
Εις πολλά έτη Δέσποτα!



Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: