неділю, 3 лютого 2019 р.

Вітальне слово єпископа Ужгородськго і Закарпатського Варсонофія, Предстоятелю Православної Церкви України, Блаженнійшому митрополиту Епіфанію.

Його Блаженству,
Блаженнійшому митрополиту
Київському і всієї України
Епіфанію



Ваше Блаженство!

       Від імені духовенства Закарпатської єпархії Православної Церкви України та від себе особисто вітаю Вас із 40-річчям та Днем інтронізації на древню кафедру Київських митрополитів. 
15 грудня 2018 року Об'єднавчий Помісний Собор обрав Вас Предстоятелем Православної Церкви України. З глибоким смиренням і покладанням на Промисел Божий Ви взяли важкий хрест Першосвятительського служіння. А вже 6 січня 2019 року, Його Всесвятістю Вселенським Патріархом Варфоломієм урочисто було вручено Вам, як Предстоятелю єдиної Помісної Української Православної Церкви, Томос про автокефалію. Ваше слово дарує яскраве світло і натхнення, усі Ваші починання і старання мають високу заслугу і повагу. Ви несете слово Євангелія в серця багатьох людей, показуючи особистий приклад християнської віри і благочестя. Нехай Всемилостивий Господь примножить ті численні таланти, якими Він обдарував Вас, а Всемогутня Десниця Божа супроводжує у нелегкому служінні на благо Церкви Христової, освячуючи і благословляючи кожен день і кожну мить Вашого життя.

Εις πολλά έτη Δέσποτα!

З повагою,
Вашого Блаженства смиренний послушник
Варсонофій
єпископ Ужгородський і Закарпатський.


Прес-служба Закарпатської єпархії.

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: