вівторок, 4 грудня 2018 р.

Обласний благочинний Закарпатської єпархії УПЦ Київського Патріархату, прийняв участь у засіданні Міжконфесійної Духовної Ради Закарпаття.


3 грудня 2018 року, у с. Поляна Свалявського району під головуванням старшого єпископа Вільної церкви Християн Євангельської віри України відбулося чергове засідання, створеної у липні цього року, Міжконфесійної Духовної Ради Закарпаття. З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, участь у засіданні прийняв обласний благочинний Закарпатської єпархії УПЦ Київського Патріархату, настоятель Свято-Успенського храму м.Мукачево, протоієрей Сергій Потюк. Розпочалося засідання спільною молитвою за мир в Україні, після чого обговорили широке коло питань стосовно соціально-економічного, політичного стану регіону та країни в цілому та проект Звернення Міжконфесійної Духовної Ради Закарпаття щодо утвердження миру та поступу українського суспільства.
Під час свого виступу в першу чергу подякував за запрошення на такий вкрай важливий у нинішній час захід, та запевнив присутніх, що завжди готовий почути та допомагати у вирішенні проблемних питань релігійних організацій. Закликав присутніх не піддаватися на різні провокації, молитися за мир та злагоду, порозуміння в державі та зробити все можливе для того аби уникнути протистояння і зберегти мир у нашому Закарпатті.

Прес-служба Закарпатської єпархії, за інформацією www.facebook.com

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: