вівторок, 6 листопада 2018 р.

ВАЖЛИВО. Розпорядження єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія стосовно звершення молебнів за дітей-сиріт.

Друга  неділя листопада, є традиційним Всеукраїнським Днем молитви за сиріт. У цей день люди доброї волі молитовно просять Бога про захист, благословення та щасливі родини для всіх дітей-сиріт, а також про Божу ласку для тих, хто приймає та виховує їх у своїх сім’ях. В зв'язку з цим керуючий Закарпатською єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій  видав розпорядження про загальноєпархіальну молитву за сиріт під час недільного богослужіння. Текст Розпорядження подається: 

        "06" листопада 2018 р.                                                                                      №33

Про загальноєпархіальну

 молитву за дітей-сиріт.


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


             Враховуючи, що  друга  неділя  листопада є Всеукраїнським Днем молитви за сиріт,  керуючись Статутом Управління Закарпатської єпархії УПЦ КП, благословляється :
  1.Священнослужителям Закарпатської єпархії УПЦ КП, під час недільного богослужіння 11.11.2018 року, провести молебні за дітей сиріт.
  2.Для молитовного звернення до Бога за дітей - сиріт, використовувати слідуючу молитву:

Молитва за сиріт
    Всемогутній і Милосердний Боже, Отче неба і землі! До Тебе приносимо сьогодні наші вдячні і благальні молитви. Дякуємо Тобі за дар життя кожної людини і кожної дитини. Усердно  просимо Тебе: поблагослови сиріт, покинутих, позбавлених даху над головою, голодних і стражденних. Зігрій їхні серця, збери їх під покров крил Твоїх, щоб вони відчули Твоє піклування, сповнене любові і милосердя і втішилися радістю, що у Тобі мають найкращого і найдобрішого Отця. Зціли їхні серця від недуг та страждань фізичних і духовних.
     Вилий на них повноту Твоєї любові і Твого милосердя. Даруй їм бути усиновленими родинами, які любитимуть їх і піклуватимуться про них, або повернутися до своїх батьків. Відкрий серця їхніх батьків до пізнання Твоєї правди і любові, до покаяння і навернення, щоб були здатними прийняти та виховати своїх дітей, оточивши їх любов'ю і теплом родинного життя.
      Поблагослови, Небесний Отче, усіх людей і всі сім'ї, які опікуються сиротами. Наповни їх Твоєю любов'ю і благодаттю, щоб Твій мир і Твоє благословення панували в їхніх оселях і серцях.
       А ти, Пресвята Богородице, Мати і Заступнице українського краю, потіхо і прибіжище сиріт, покрий своїм небесним Покровом усіх дітей та будь для них ласкавою і люблячою Матір'ю.
Амінь.
   
+ Варсонофій  ( Руднік )
Єпископ Ужгородський і
Закарпатський

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: