неділю, 14 жовтня 2018 р.

Вітальне слово єпископа Варсонофія Мукачівському міському осередку громадського об'єднання "Союз Українок".

14 жовтня 2018 року, в день Покрови Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії, Мукачівський міський осередок громадського об'єднання "Союз Українок" святкує 25-річчя та 10-річчя з дня утворення хорового колективу «Відгомін». У зв'язку з цим єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій привітав ювілярів:

Дорогі ювіляри!

Прийміть щиросердечні вітання, від священства Закарпатської єпархії УПЦ Київського Патріархату та від мене особисто з нагоди 25-річчя Мукачівського  міського осередку громадського об’єднання «Союз Українок» та 10-річчя з дня утворення хорового колективу «Відгомін».
Українське жіноцтво завжди було активним, як у релігійному житті, так і у суспільно-політичному. Історія Вашої організації цікава та багатогранна. Адже її писали жінки, яким болить доля України, української церкви, української мови, які дбають про відродження історичної пам’яті, вшанування світочів нації. Вони вже давно стали прикладом для наслідування, джерелом надії та натхнення для багатьох краян. Засвідчую Вам незмінну вдячність, повагу і любов за Вашу самовіддану безкорисливу працю на користь української справи, розвитку українських традицій, культури та духовності.
Нехай Вас єднає спільна молитва «Боже великий, єдиний, нам Україну храни...». Хай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, людяність, уміння творити добро! Натхнення Вам, успіхів, нових творчих здобутків, а Вашим шанувальникам – приємних вражень і насолоди від живого спілкування з Вами. Закликаю на Вас Боже благословення, нехай доля і надалі збагачує Вас здоров’ям, мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення! Хай весниться Вам, дорогі Посестри, у Вашій творчій праці для добра людей, держави і во славу Жінки-Українки.


З любов'ю у Христі,

+ Варсонофій
єпископ Ужгородський і Закарпатський
14.10.2018 р.
м.Мукачево.


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: