четвер, 18 жовтня 2018 р.

Єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій взяв участь у презентації Аналітичної доповіді до щорічного Послання Президента України до Верховної Ради України «Про внутрішнє та зовнішнє становище України в 2018 році» .

18 жовтня 2018 року , в Закарпатській ОДА Національний інститут стратегічних досліджень при Президентові України (НІСД) презентував ключові аспекти Аналітичної доповіді до щорічного Послання Президента України до Верховної Ради України «Про внутрішнє та зовнішнє становище України в 2018 році».
Участь у заході взяли : єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій – на запрошення Директора Регіонального філіалу НІСД на Закарпатті Світлани Мітряєвої,  керівництво області, представники МЗС України та дипломатичних місій, акредитованих в м. Ужгород, наукових та експертних кіл краю, органів державної влади та місцевого самоврядування,  правоохоронних структур, громадянського суспільства та ЗМІ.
Комплексний документ, який у понад 1300 сторінках охопив питання геополітичного вибору держави, векторів внутрішніх реформ та перспектив подальшого демократичного поступу, представив один із авторів Аналітичної доповіді – перший заступник директора НІСД Василь Яблонський. Він також передав вітання присутнім від радника Президента України, директора Національного інституту стратегічних досліджень Ростислава Павленко
Директор Регіонального філіалу НІСД на Закарпатті Світлана Мітряєва запросила присутніх експертів до обговорення та обміну думками щодо стратегічних питань розвитку держави, які лягли в основу Аналітичної доповіді.

Прес -служба Закарпатської єпархії.























Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: