суботу, 15 вересня 2018 р.

Єпископ Варсонофій взяв участь в урочистому Віче з нагоди 1125 - річчя міста Ужгород.

15 вересня 2018 року ,за доброю традицією Ужгород зустрічав сьогодні гостей на всенародному Віче з нагоди відзначення 1125-ї річниці з часу першої писемної згадки про місто , яке відбувалось у великій залі Закарпатської  обласної філармонії.
З вітальним словом виступили міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, заступники голови Закарпатської ОДА та обласної ради, які зачитали вітання від Президента України Петра Порошенка та Голови Верховної Ради України Андрія Парубія та єпископ Варсонофій.
На запрошення мера міста , участь в урочистому Віче ,у супроводі духовенства єпархії, прийняв єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій .
Традиційно на урочистому зібранні вручили відзнаки новим Почесним громадянам Ужгорода та лауреатам почесної відзнаки Ужгородської міської ради.
Серед лауреатів на нагороду почесної відзнаки Ужгородської міської ради  став і Архіпастир Закарпаття - єпископ Варсонофій.
Після офіційної частини Віче колектив Закарпатської обласної філармонії подарував мистецьке вітання учасникам сьогоднішнього зібрання. Завершилось свято молитвою «Боже Великий , Єдиний, нам Україну храни».

Прес-служба Закарпатської єпархії.

















Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: