понеділок, 25 червня 2018 р.

Єпископ Варсонофій взяв участь у вшануванні чудотворної Манявської ікони Божої Матері "Ізбавительниця".


25 червня 2018 року, Преосвященний єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій, співслужив митрополиту Івано-Франківському і Галицькому Іоасафу, в день вшанування чудотворної Манявської ікони Божої Матері "Ізбавительниця".

Архієреям співслужили: братія монастиря, численне духовенство з Івано-Франківської, Львівської та Закарпатської єпархій.

На молому вході митрополит Івано-Франківський і Галицький Іосаф, з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, возвів в сан архимандрита намісника монастиря ігумена Феогноста ( Бодоряка ).

За богослужінням була піднесена сугуба молитва про мир в Україні, за створення єдиної Помісної Православної Церкви. А також за Святійшого Патріарха Варфоломія, за Президента України, Верховну Раду та за розпочате діло рук їх. Богослужіння закінчилось уставним многоліттям. 

По закінченню літургії відбувся вселюдний Хресний хід, навколо монастирського Хресто-Воздвиженського храму. Після чого люди влаштували флеш-моб "За створення в Україні єдиної Помісної Православної Церкви". 

Прес-служба Закарпатської єпархії.

























Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: