понеділок, 4 червня 2018 р.

УЖГОРОД.Духовенство Закарпатської єпархії УПЦ КП прийняло участь у відкритті виставки "Ескізи життя".


2 червня 2018 року, відбулось відкриття виставки "Ескізи життя". Таку назву має персональна виставка заслуженого діяча мистецтв України, головного художника Закарпатського обласного музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв Емми Зайцевої, урочисте відкриття якої відбулося напередодні в Ужгороді в історико-культурному центрі "Совине гніздо". 
Ім’я Емми Зайцевої добре відоме любителям мистецтва: ось уже 20 років поспіль вона є головним художником обласного муздрамтеатру, автором сценографії до багатьох вистав та концертів не тільки в обласному центрі Закарпаття, а й Києві, Ашхабаді, Рівному, Мукачеві.
На відкриття експозиції мисткині, яка 2 червня святкувала і День народження, прийшли поціновувачі її творчості, друзі та колеги, знайомі, представники дипломатичних кіл, духовенство Закарпатської єпархії УПЦ КП.
З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, настоятель Свято-Троїцького храму м.Ужгород ієрей Ярослав Михайлюк прийняв участь у даному заході та привітав авторку виставки з Днем народження.
"Роботи Емми Зайцевої дозволяють поринути у нечувану досі атмосферу, де в одному залі зібрано десятки вистав, де можна відчути на дотик декорації та костюми, відчути подих різних епох. Вона не працює, а живе своєю роботою. 

Прес-служба Закарпатської єпархії.









Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: