середу, 7 лютого 2018 р.

Закарпатська єпархія УПЦ Київського Патріархату прийняла участь в конференції «Український мир: спільнодія релігійних та громадських організацій».


5 та 6 лютого 2018 року , в місті Київ , відбулось обговорення питань ролі  участі церков та релігійних організацій у примиренні та миробудуванні в українському суспільстві у форматі конференції за темою: «Український мир: спільнодія релігійних та громадських організацій».
Захід Комісії з питань соціального служіння ВРЦіРО відбувся за підтримки Карітас України в рамках проекту «Об’єднуючи людей заради миру».
З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, участь в даному заході прийняли представники молодіжного єпархіального братства в честь святої великомучениці Варвари - Христина Потюк та Олена Охотнікова.
В рамках конференції у відбулися панельні дискусії на тему участі церков та релігійних організацій у миробудуванні:
-  участі погляд конфесій та громадянського суспільства
-  напрацювання практичних кроків за темами:
1.Важливість визнання правди та усунення стереотипів
2.Роль діалогу та прощення
3.Утвердження справедливості та спільні дії
Миробудування-це те,до чого покликані люди віри,і це те,що потрібно нашому,обпаленному війною,суспільству,от тому це процес довгий, складний, суперечливий.
Закарпатська єпархія дякує Eleos-Ukraine та Карітас-Україна за запрошення і можливість долучитись до обговорення вкрай важливих питань.


Прес-служба Закарпатської єпархії.













Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: