вівторок, 20 лютого 2018 р.

Мукачево.Єпископ Варсонофій очолив поминальну літію за Героями Революції Гідності.

20 лютого 2018 року мукачівці та гості міста над Латорицевю зібралися на площі Героїв Майдану, щоб вшанувати пам"ять захисників гідності та свободи ,а саме Героїв небесної Сотні, які віддали своє життя за краще майбутнє українського народу.
Представники найбільших релігійних конфесій міста Мукачево відслужили панахиду за полеглими Героями, яку очолив єпископ Ужгородський і Закарпатський Української Православної Церкви Київського Патріархату  Варсонофій ( Руднік). Разом з Його Преосвященством молились представники Мукачівського благочиння , на чолі з обласним благочинним, настоятелем Свято-Успенського храму м.Мукачево, протоієреєм Сергієм Потюком.Усі присутні молилися за те, щоб в багатостраждальній Україні запанували спокій, злагода та мир. Участь у заході взяли також представники місцевої влади, силових структур, громадських організацій , а також військовослужбовці з 128-ї ОГПБ.
Завершився загальноміський мітинг-реквієм покладанням квітів та запалених лампадок до пам’ятного знаку героям Небесної Сотні. 

Прес-служба Закарпатської єпархії.

























Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: