понеділок, 5 лютого 2018 р.

Голова єпархіального відділу у справах молоді Закарпатської єпархії УПЦ Київського Патріархату взяв участь у Всеукраїнському з"їзді православної молоді в м.Київ.

3-4 лютого 2018 року, з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, в актовій залі Київської православної богословської академії відбувся Всеукраїнський з’їзд православної молоді.
Делегатом на з"їзді від Закарпатської єпархії, з благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія , був голова єпархіального відділу у справах молоді протоієрей Андрій Кравчук.
Цьогорічний з’їзд молоді  мав назву: «Співпраця українських церков та релігійних організацій у справі утвердження Української держави».
У заході взяв участь  намісник Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря архієпископ Вишгородський Агапіт, , архієпископ Тернопільський, і Кременецький  Нестор, голова Синодального управління у справах молоді архімандрит Макарій (Папіш), священнослужителі, керівники єпархіальних молодіжних відділів.
Завершився перший день заходу Всенічним бдінням у Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі.
4 лютого делегати з’їзду взяли участь у Божественній літургії у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі, яке очолив намісник обителі архієпископ Вишгородський Агапіт. За богослужінням майже всі учасники з’їзду приступили до таїнств Сповіді та Причастя.
Після обіду відбулося закриття Всеукраїнського з’їзду православної молоді. До учасників заходу звернувся голова Синодального управління у справах молоді архімандрит Макарій (Папіш). Завершився захід чудовим концертом від самих учасників з’їзду.
 
Прес-служба Закарпатської єпархії











Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: