середа, 14 лютого 2018 р.

АНОНС.Графік читання Покаянного канону в храмах Закарпатської єпархії УПЦ Київського Патріархату єпископом Варсонофієм.


   
19 лютого 2018 року розпочинається Великий піст – період , коли ми говінням та молитвою зможемо здолати слабкості чи проблеми нашого життя. У дні Чотиридесятниці, всім нам, необхідно очистити  наші тіла й думки покаянням та  добрими справами, аби з чистим серцем ,  великою радістю та вдячністю Богу зустріти Великдень.
      У перші чотири дні Великого посту  читається особливий Покаянний канон, який вважається перлиною Православного Богослужіння , автором якого є святий преподобний Андрій Критський. Саме читанням цього розчуленого зову душі прп. Андрія  Матір-Церква відкриває нам ворота Святої Чотиридесятниці. У перші чотири дні Великого Посту цей канон ділиться на частини і читається на Великому повечір’ї, а на Утрені в четвер п’ятої седмиці читається повністю

За встановленою традицією цей канон завжди читає єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій у храмах Закарпатської єпархії УПЦ Київського Патріархату.

Отже, у понеділок 19 лютого єпископ Варсонофій очолить Велике Повечір’я з читанням Покаянного канону у Свято-Успенському храмі м. Мукачево
( вул.Я.Мудрого, 42 В). Початок  о 17.00 за к.ч.
У вівторок, 20 лютого Велике Повечір’я з читанням канону Архіпастир служитиме у Спасо-Преображенському храмі міста Мукачево ( вул.І.Франка –бічна). Початок о 18.00 за к.ч.
В середу, 21 лютого єпископ Варсонофій читатиме Покаянний канон у Спасо-Преображенському храмі міста Ужгород ( вул. Лавріщева,8 Б) . Початок о 18.00 за к.ч.
В четвер, 22 лютого Його Преосвященство читатиме Покаянний канон у Свято-Успенському храмі м.Мукачево ( вул.Я.Мудрого, 42 В).Початок  о 17.00 за к.ч.

Запрошуємо усіх до спільної молитви.

Прес-служба Закарпатської єпархії.



Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: