четвер, 1 лютого 2018 р.

АНОНС.Відбудеться Всеукраїнський з’їзд православної молоді.

З благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета 3 – 4 лютого 2018 року в актовій залі Київської православної богословської академії відбудеться Всеукраїнський з’їзд православної молоді.
Робота з’їзду буде складатися з пленарного засідання, концерту та роботи в секціях. Тема заходу: «Співпраця українських церков та релігійних організацій у справі утвердження Української держави».
На з’їзд запрошуються керівники єпархіальних  відділів у справах молоді, духовенство, представники молодіжних осередків, громадських організацій, братств, викладачі Недільних шкіл і вся активна молодь нашої Церкви.
Реєстрація розпочнеться о 8.00. Початок пленарного засідання о 10:00. Концерт о 12.00.
Делегатам необхідно прибути до Свято-Михайлівського Золотоверхого чоловічого монастиря за адресою: м. Київ, вул. Трьохсвятительська 8, навчальний корпус Київської православної богословської академії (їхати від станції метро «Вокзальна» до станції «Хрещатик»,  перейти на станцію «Майдан Незалежності» і піднятися по вул. Михайлівській до Михайлівської площі).
Для участі у роботі з’їзду, делегатам необхідно зареєструватися за телефоном: (066) 369 88 36, (096) 965 07 86, або надіслати заявку на електронну адресу: makariote@gmail.com


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: