вівторок, 9 січня 2018 р.

В третій день Різдвяних свят духовенство Закарпатської єпархії УПЦ Київського Патріархату з подарунками відвідали дитячі будинки міста Свалява.

09 січня 2018 року , єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій, у супроводі Секретаря Закарпатської єпархії протоієрея Сергія Ємця, та з прихожанами Спасо-Преображенського храму міста Ужгород, відвідали Обласний дитячий будинок та Центр соціально-психологічної реабілітації дітей м.Свалява. Священнослужителів радо зустрів головний лікар Обласного будинку дитини Володимир БЕЙРЕШ , котрий подякував Закарпатській єпархії УПЦ КП за духовну опіку над Дитячим будинком. Священнослужителі передали для дітей велику кількість солодощів, засобів особистої гігієни, іграшок , одягу , дитячого харчування , підгузків, та Біблій, що були зібрані  мирянами зі Спасо-Преображенського храму міста Ужгород ( вул.Лавріщева, 8 Б - настоятель протоієрей Сергій Ємець) та з Свято-Пантелеймонівської парафії смт.Буштино 
( настоятель протоієрей Андрій Кравчук).Значну кількість одягу та подарунків було передано Жіночою організацією з міста Кошице ( Словацька Республіка), яку  очолює п.Ярміла Репчікова Двонцова, за що їй, та громаді храму Преображення Господнього міста Ужгород та парафіянам Свято-Пантелеймонівської парафії смт.Буштино , Закарпатська єпархія Української Православної Церкви Київського Патріархату  висловлює офіційну подяку. На завершення зустрічі єпископ Варсонофій привітав з Різдвяними святами та благословив вихователів і вихованців, які в свою чергу привітали Архіпастиря  колядою.

Прес-служба Закарпатської єпархії.














































Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: